HTML

Dobjátok a lájkokat!!

Blogajánló

Mivel nem csak az én blogom szól az FC Barcelonáról és a spanyol ligáról ezért ajánlom figyelmetekbe a http://spanyolfoci.lap.hu oldalt is!!

Egy nagy meglepetés

2011.08.04. 13:50 :: FcBarcelona

Az Fc Barcelona egy tegnap rendezett felkészülési mérkőzésen 4-1-re kikapott a Mexikói Chivas csapatától! A mérkőzés elején David Villa szerezte meg a vezetést a katalánoknak! A 60.percben Fabian de la Mora egyenlített a Mexikóiaknak! 2 perccel később ugyan ő talát be a Barcelona kapujába s ezzel már vezetett a mexikói klub! A 72. percben Casillas talált be s így már két góllal vezetett a Chivas! A 91.percben pedig érkezett a kegyelemdöfés amikor Davilla újra betalált s ezzel beállította a végeredményt!! A Mérkőzés összefoglalóját itt láthatjátok!! 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://barca11.blog.hu/api/trackback/id/tr333125339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása